Targul Cu Bunatati

Jocurile Copilariei Campina - Prahova

03.09.2011 - 04.09.2011

În perioada 3-4 septembrie 2011, în Câmpina, va avea loc evenimentul „Jocurile copilăriei”, dedicat in special copiilor de toate vârstele, pe B-dul Carol I, de la zona „Casa Cărţii” până la „Hotel Muntenia”. Prin acest eveniment ne dorim reînvierea jocurilor copilăriei în aer liber, încurajarea părinţilor în descoperirea şi dezvoltarea abilităţilor native ale copiilor – sportive sau artistice, dar şi reîntoarcerea la tradiţii, aducând în stradă concursuri, spectacole şi ateliere demonstrative de creaţie.

Evenimentul va începe, atât sâmbătă, cât şi duminică, de la ora 9.00, programele speciale pentru copii terminându-se în ambele zile în jurul orei 19.00.

Copii se pot înscrie încă de sâmbătă dimineaţă la concursurile de desene pe asfalt şi de biciclete, care se vor desfăşura sâmbătă, 3 septembrie dar şi pentru cele de role şi ştafetă care se vor desfăşura duminică, 4 septembrie.

Alin Antemir, păpuşar profesionist, îi va purta pe copii în lumea fantastică a teatrului de păpuşi, punând în scenă sâmbătă „Ciubotelele ogarului” si „Marioara şi Vasilache” - un spectacol amuzant nu numai pentru copii, dar şi pentru părinţi şi bunici.

Tot sâmbătă, copii din cadrul unui club din Câmpina ne vor face o demonstraţie de step coregrafic interactiv, aducându-ne aminte că alternativa televizorului, a calculatorului sau a jocurilor video poate fi oricând sportul. Pentru că sportul înseamnă şi dans, Ansamblul popular Brăduleţul din Câmpina şi Horaţiu Dance Project din cadrul Clubului Copiilor Câmpina ne vor demonstra sâmbătă cat de distractiv poate fi dansul, atat cel tradiţional, cât şi cel modern.

Duminică dimineaţă, demonstraţia de karate în stil Shotokan a copiilor care activează în cadrul Clubului Aiko din Câmpina va incerca să îi convingă atât pe copii cât şi pe parinţi că sportul oferă siguranţă, încredere de sine, atitudine, chibzuinţă, înţelegere, disciplină, respect, sănătate, toate acestea fiind obţinute numai prin multă muncă, seriozitate şi voinţă.

Rapsodul popular Solyom Ion va susţine duminică dupa amiază un recital de muzică populara la muzicuţă, instrument foarte drag de care nu se desparte niciodată şi pe care îl puteţi găsi şi în cadrul atelierului de sculptură. Membrii ansamblului folcloric „Ca la Breaza” vor încheia în forţă, cum numai ei ştiu, seria evenimentelor din cadrul „Jocurilor copilariei”.

Pe parcursul celor doua zile vor fi deschise 14 ateliere demonstrative de creaţie, la care copii se vor putea înscrie pentru a intra în tainele olăritului, sculpturii, ţesutului, artei origami, picturii pe diferite suporturi- turtă dulce, piele, pânză, discuri -, ale creaţiei de bijuterii croşetate sau confecţionate din fimo, piele, aţă, dar şi ale creaţiei de figurine din marţipan.

Nici părinţii nu vor fi uitaţi, ei putându-se relaxa la terasele special amenajate pentru ei şi pot cumpăra produse sănătoase pentru copii, de la târgul special organizat pentru ei.

..............................................................................
Sponsori: Pizzeria La stada, Cofetariile Delice, Royal N, SC Brun Migi Grupo SRL, SC Alufer Invest SRL, Floricon Salub SA, SC Gercom Business SRL, Apa Talea

Participaţi la jocurile copilăriei!
Sursa: Campina Data:  05.10.2011
Jocurile copilăriei lor
Sursa: Valea Prahovei Data:  06.09.2011
Participaţi la jocurile copilăriei!
Sursa: Valea Prahovei Data:  05.09.2011
Jocurile copilăriei” şi “Târgul de bunătăţi, Câmpina, septembrie 2011
Sursa: Campina PH Data:  04.09.2011
Weekendul aduce „Jocurile copilăriei” în Câmpina
Sursa: Adevarul Data:  03.09.2011
Jocurile copilăriei din Câmpina, ultima vacanţă înainte de începerea şcolii
Sursa: Adevarul Data:  01.09.2011
Jocurile copilăriei la Câmpina
Sursa: Observatorul PH Data:  01.09.2011
Câmpina va deveni pentru două zile Orașul copiilor.
Sursa: Prahova zi de zi Data:  01.09.2011
Jocurile copilăriei – ultima vacanţă înainte de începerea şcolii
Sursa: Rotary BVP Data:  01.09.2011