Targul Cu Bunatati

Sinaia - 25-27 mai 2012

25.05.2012 - 27.05.2012

Sinaia cu Bunătăţi
25 – 27 mai 2012


Târgul cu Bunătăţi poposeşte din nou la Sinaia. Peste 25 de producători din colţurile cu tradiţie ale ţării, dar şi din Olanda sau Italia, vă vor aştepta în centrul oraşului de la poalele munţilor Bucegi, pe pasajul Magazinului Winmarkt, nu numai cu produse sănătoase din belşug, dar şi cu multe surprize.
În meniul principal al Târgului cu Bunătăţi se vor găsi fructe si legume proaspete, produse tradiţionale româneşti şi internaţionale, precum specialităţi din carne sau brânzeturi, caşcaval cu busuioic, cu usturoi, pesto, roşii şi măsline, cu nucă, arpagic sau de capră maturat, picant şi parmezan, mezeluri fără conservaţi, palinca de Bihor.
Din ofertă nu vor lipsi bunătăţile pentru vegetarieni. Dulceata şi siropul din petale de trandafiri, serbet de smeura, mure, afine, vanilie, brad, catina, merele proaspete, sucul de mere, mierea de salcâm, braga sau miejii de nuca, vor face deliciul oricărui degustător.Pentru pofticioşii mici, dar şi pentru părinţii sau buncii lor, bunătăţile vor include placinta întinsă de la Turnu, ciocolata de casă, halviţa, turta dulce, specialitaţile italiene din migdale, fistic, nucă de cocos sau marţipan, alune şi migdale în zahar caramelizat sau prajituri de casă.
Toate vor fi înconjurate de flori viu colorate, de sezon, cu un miros aparte.
Târgul va fi deschis între 25 – 27 mai 2012, de la ora 10.00 la ora 20.00. Evenimentul este organizat de Târgul cu Bunătăţi în colaborare cu Primăria oraşului Sinaia.

„Mă bucur că acest eveniment are continuitate şi cred că am reuşit să încurajăm sinăienii, prin acest târg, să aleagă un stil de viaţă sănătos consumând cât mai mult produse naturale. Totodată, „Târgul cu bunătăţi” reprezintă un bun prilej pentru a face cunoscute produsele tradiţionale româneşti, turiştilor care vin la Sinaia” ne-a declarat domnul Vlad Oprea, Primarul Oraşului Sinaia.

„Târgul cu Bunătăți“, ediție de weekend, la Sinaia
Sursa: adevarul.ro Data:  24.05.2012
Targul cu Bunatati ajunge, in weekend, la Sinaia
Sursa: ph-online.ro Data:  24.05.2012
Targ cu bunatati la Sinaia
Sursa: ziaruloval.ro Data:  23.05.2012