Targul Cu Bunatati

Sinaia - 24-26 august

24.08.2012 - 26.08.2012

In luna lui Gustar, Targul cu Bunatati s-a retras la munte, in Sinaia, unde aerul este respirabil si soarele mult mai bland. In acest week-end (24-26 august) ne gasiti in fata magazinului Winmakt, de vineri dimineata pana duminica seara. Veti gasi si de aceasta data preparate din carne, branzeturi si cascavaluri, dulciuri, fructe si legume proaspete, miere, tincturi, ceaiuri, braga, cafea la nisip, dulceturi proaspete, prajituri, turta dulce, ciocolata de casa, suc de mere proaspat. Veti gasi producatori din toata tara: Brasov, Maramures, Arges, Neamt, Covasna, Arad, Bistrita Nasaud, Constanta, Prahova, Dambovita, Mures, Buzau, dar si Olanda.

Asa cum stiti, la fiecare editie am prezentat o parte dintre producatorii pe care ii avem la targ. Si de aceasta data avem un produs special: argila albastra de Raciu.

Argila Albastra de Raciu – Comuna Raciu- Judetul Mures
Argila Albastra de Raciu se afla in acest moment pe primul loc in privinta concentratului de minerale si oligoelemente, avind cel mai bun efect in tratamentul cosmetic sau al diferitelor boli. Avand in compozaitia sa nu mai putin de 41 de minerale si (calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu) si oligoelemente (mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor ) este cu adevarat unica. Fiind in principal un multimineral, Argila Albastra de Raciu nu prezinta efecte adverse. Utilizarea Argilei Albastre de Raciu ca si supliment alimentar este atestata de testele efectuate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare. Produsul are analizele efectuate de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Directia de Sanatate Publica Mures, Centrul de Sanatate Publica Tirgu-Mures si Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere MINESA din Cluj Napoca.

Eveniment organizat in parteneriat cu Primaria orasului Sinaia.

Va asteptam sa ne vizitati!

25-26 august : Targul de bunatati la Sinaia
Sursa: gazetadeagricultura.info Data:  30.08.2012
24-26 august: Targul de Bunatati Sinaia
Sursa: agriculturae.ro Data:  24.08.2012
Ofertă delicioasă în centrul staţiunii Sinaia
Sursa: telegrama.ro Data:  23.08.2012