Targul Cu Bunatati

Ploiesti - Prahova

24.06.2011 - 26.06.2011

Ploieşti, 21 iunie 2011. "Târgul cu Bunătăţi" revine în Ploiesti pentru a treia oară, la sfârşitul acestei săptămâni, de data aceasta în cadrul Centrului Comercial Carrefour.

Ca şi la celelate ediţii, producătorii vor avea mesele încărcate cu bunătăţi apetisante: brânzeturi de la Bran şi Fundata, preparate din carne de oaie, vită şi porc de la Lăpuşel, Tălmăcel şi Rupea, cozonaci, prăjituri şi plăcinte maramureşene şi botoşănene, suc natural de mere, vin, palincă şi miere de Cozla şi Băicoi, vestita turtă dulce din Bascov, ciocolata de casă, pâine secuiscă, ceaiuri şi tincturi din Apuseni si Moldova.

Lipsa aditivilor, folosirea mirodeniilor, a conservanţilor şi membranelor naturale la prepararea bunătăţilor aduse la târg fac ca produsele să rămână naturale, sănătoase şi aspectuase, gurmanzilor fiindu-le cu siguranţă greu să reziste în faţa lor.

Nu puteam să îi lăsăm acasă pe meşteşugarii băimăreni care împletesc şi olăresc cu atâta măiestrie lucruri de trebuinţă caselor de gospodari, bucovinenii care încondeiază ouă sau care pictează minunat icoane pe sticlă, dar şi cei care ţes iile de Breaza şi costumele populare din Năsăud.

„Târgul cu Bunătăţi” va mai poposi în Ploieşti şi în lunile viitoare, după ce va trece din nou prin Câmpina, Sinaia şi alte câteva oraşe din sudul ţării.

...................................................................................................

Parteneri media: Adevarul de Seara, Valea Prahovei TV, Best FM, Radio Prahova, Prahova TV, www.prahovabusiness.ro, Ziarul Prahova, www.stiriprahova.ro

24-26 iunie Targul cu bunatati Ploiesti
Sursa: Agriculturae Data:  29.06.2011
Târgul cu Bunătăţi revine în Ploieşti în acest weekend, la Carrefour
Sursa: Prahova Business Data:  24.06.2011
În weekend vine Târgul cu bunătăţi !
Sursa: Radio ZU Data:  23.06.2011
În weekend, Târgul cu bunătăţi vine la Ploieşti
Sursa: Adevarul Data:  22.06.2011